Bli medlem

Forskarnätverket för hållbar utveckling är öppet för all forskande och undervisande personal som är anställd vid Chalmers eller Göteborgs universitet.

Som medlem i forskarnätverket får du ett nyhetsbrev från Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV varannan vecka som samlar det senaste inom området hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet. Du blir även inbjuden till forskarluncher, nätverksträffar och andra aktiviteter med fokus på att hitta nya möjligheter till samverkan mellan olika forskningsområden.

Dessutom får du som medlem en personlig sida i en sökbar databas med information om ditt forskningsområde och länk till din webbsida, som du själv kan uppdatera.

När du registrerar dig som medlem kan du även välja att bli sökbar som medlem i forskarnätverken Gothenburg Air and Climate Network, GAC (https://gac.gu.se) och Global Sustainable Futures, GSF (https://gmv.gu.se/global-sustainable-futures) samt som särskilt intresserad av urbana frågor (tidigare fanns även nätverket Urban Futures Research Network). För mer information, kontakta Caroline Petersson, koordinator för nätverket på caroline.petersson(at)chalmers.se.

Är du inte forskare, lärare eller dokorand vid Chalmers eller Göteborgs universitet, är du välkomen att prenumerera på vårt nyhetsbrev via denna länk:
https://gmv.gu.se/Aktuellt/prenumerera-pa-gmv-s-nyhetsbrev

Förnamn *

Efternamn *

Kön

Titel

Jag är anställd vid *Adress

Postadress

E-post *

Telefon

Mobiltelefon

Personlig hemsida

Beskrivning av din forskning

Beskrivning av din forskning på engelska

Sökord, max 10 stycken (separera med komma)

Keywords (sökord på engelska), max 10 stycken (separera med komma)


Plattform